Tiggeltsebergstraat 19

4891 TC Rijsbergen

€ 1.250.000 K.K.
< Naar lijstweergave Neem contact op >

Kenmerken

Prijs€ 1.250.000 K.K.
AanvaardingIn overleg
Bouwjaar2013
Woonoppervlakte400 m2
Inhoud1000 m3
Perceeloppervlakte7710 m2
Kamers8
Slaapkamers4
Badkamers3
LocatieBekijk kaart
Recent gebouwde vrijstaande gelijkvloerse woning in de groene ‘achtertuin’ van Breda! De woning is landelijk gelegen aan een rustige weg.
Vanuit dit buitengebied van Rijsbergen bent u op slechts 10 autominuten van Breda en 5 fietsminuten van het dorp Rijsbergen met alle voorzieningen, inclusief basisonderwijs.

Het betreft een bungalow, geheel gelijkvloers, in een prachtige bosrijke omgeving. De woning ligt zeer beschut, maar vanuit de woning kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over het eigen klein botanisch landgoed met een eigen waterplas (ven) met zwanen en eenden, en de verderop gelegen landerijen.

Om een juiste indruk van de woning te krijgen en een juiste beleving van het perceel, is een bezichtiging absoluut de moeite waard!

Het totale woonoppervlak bedraagt afgerond 402 m2 en bestaat uit het
A) hoofdwoonhuis, een
B) tweede woonhuis, voor meerdere doeleinden geschikt, thans in gebruik als kantoor, maar ook geschikt als praktijkruimte, atelier, kangoeroewoning of gastenverblijf en een
C) garage/opslagruimte/dierenren.

A: Hoofdwoning
Deze bungalow is geheel voorzien van vloerverwarming met centraal in de woonkamer een DRU tunnelgashaard van indrukwekkende afmetingen, die tevens dienst doet als afscheiding tussen het woon- en eetgedeelte. In het hoofdwoonhuis zijn door de gehele woning matte zachtgrijze keramische tegels gelegd. In de tweede woning ligt een pvc-vloer, m.u.v. de toilet/doucheruimte.

De woning ligt verstopt tussen het groen van het eigen landgoed en toch zijn de buren nabij. U nadert de woning over een eigen bospad. Het bospad komt uit op een royaal terrein met parkeerruimte voor meerdere auto’s en met carports voor een drietal auto’s. Aan de achterzijde van de woning, de zuidoost-kant bevinden zich de terrassen, allen gelegen in een lommerrijke omgeving met majestueuze eiken, vliegdennen en een keur aan ander groen. De terrassen zijn samen met de woning hooggelegen, op de Tiggeltseberg. Iets lager ligt een groot gazon, het ven en het overige landgoed. Het terrein is onderhoudsarm door de inrichting met heesters en bomen. Het gras wordt zomers bijgehouden door een tweetal robotmaaiers. Het achter terrein is volledig afgezet met metalen hekwerken en heeft ook geheel achter een tweede in-/uitgang middels een metalen poort. De besproeiing van het grootste deel van de tuin geschiedt automatisch en uit eigen bron.

De entreehal van de woning heeft een prominent uiterlijk vanwege het hoge plafond en de tegen de dakrand geplaatste ramen. De hal geeft toegang tot de tweede woning, tot de meterkast, tot de bijkeuken en tot de living.

De woonkamer is een lust voor het oog. De ruimte, het 3 meter hoge plafond, de enorme gashaard en het contact met de natuur om de woning vanwege twee glazen wanden van ieder maar liefst ruim 10 meter breed en bijna 3 meter hoog. Wanneer bij mooi weer de schuifdeuren opengaan, is het alsof u binnen buiten bent, aangezien de vier schuifdeuren samen ruim 10 meter open kunnen.

De keuken is ingericht met luxe-apparatuur, zoals een inbouw Nespresso machine, een hogedrukstoomoven en een vaatwasser, allen van Miele. Tevens beschikt de keuken over een extra brede oven, een Quooker, en een waterboiler. Het keukenmeubilair bestaat uit kasten met witglazen frontpanelen en roestvrijstalen aanrechtbladen. Het kookeiland is ingericht met een Smeg 5pits gaskookplaat en design wit glazen afzuigunit.

De bijkeuken beschikt over kastruime van vloer tot plafond, een magnetron en een kleine oven. Tevens is er ruimte beschikbaar voor een Amerikaanse koelkast. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de dierenkamer (honden, katten, andere huisdieren).

De dierenkamer heeft een binnen- en een buitenverblijf en beschikt over een klein aanrecht met spoelbak. Het is mogelijk om via de dierenkamer en via de buitenren in de garage te komen.

Terug naar de living, van waaruit u toegang heeft tot een centrale zeer lichte hal, vanwege een grote lichtkoepel in het dak. Deze hal heeft een viertal enorm grote glazen schuifdeuren, waarachter zich een zee van kastruimte bevindt. Verder bevinden zich in deze hal de deuren naar de technische ruimte (cv-installatie, waterontharder, opslag), naar een tweetal slaapkamers, naar de master-bedroom met schuifpui en badkamer-ensuite met lichtkoepel, naar een toilet, naar een tweede badkamer en naar een kleine multi-functionele ruimte (logeerkamer, strijkkamer etc).

Via de multifunctionele ruimte heeft u toegang tot een royale wasruimte met plaats voor een viertal wasmachines/drogers. Verder is er een royaal aanrechtblad met spoelbak. De wasruimte heeft zeer veel ingebouwde kasten, van grond tot plafond, met schuifdeuren.

Vanuit de wasruimte is er nog toegang tot de 4e kamer welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Voorafgaand aan deze kamer is een voorportaal met lichtkoepel, thans in gebruik als opslag, maar is tevens voorzien van een eigen entree/voordeur plus een toiletruimte. De 4e kamer beschikt over een grote glazen schuifpui, een grote lichtkoepel en een aanrecht met spoelbak.

TWEEDE HUIS

B: Het tweede woonhuis.
Thans in gebruik als kantoor, maar zeer geschikt als kangoeroewoning of als praktijkruimte. De woning is toegankelijk middels een eigen voordeur, maar ook via het hoofdwoonhuis. Het beschikt over een royale woonkamer met glazen schuifpui naar een kleine patio. In de living bevindt zich de keuken, bestaande uit een keukenkasten, een kookplaat plus afzuigkap en een spoelbak. Er is ruimte voor een koelkast en vaatwasser. Verder is er een slaapkamer met inbouwkast en een toilet/doucheruimte.

GARAGE/OPSLAGRUIMTE, DIERENREN

C: De garage:
De garage/opslagruimte wordt thans alleen gebruikt als opslagruimte, aangezien er op het parkeerterrein voor de woning carports staan en daarnaast royaal ruimte is voor meerdere auto’s. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en een installatie voor besproeiing van de tuin. De garage/opslagruimte geeft toegang tot de dierenren, die op haar beurt weer toegang geeft tot de dierenkamer in het hoofdwoonhuis.

ALGEMEEN

De woning is geavanceerd met:
-een alarminstallatie;
-mechanische ventilatie;
-tv bekabeling in alle relevante vertrekken;
-UTP (internet) bekabeling in alle relevante vertrekken (Ziggo en KPN aansluiting);
-gedeeltelijk airconditioning;
-onderhoudsvrije aluminium buiten ramen, deuren en kozijnen;
-per vertrek regelbare vloerverwarming in de volledige woning aanwezig;
-pre-installatie thuisbioscoop waaronder ingebouwd touchscreen, surround speakers en projectiescherm van 200cm x 300cm;
-warm water middels een cv gestookte 120 liter warm water boiler;
-circa 10.000 vierkante meter sier- en natuurtuin inclusief waterven met vrij uitzicht;
-garage met elektra, stromend water, vloerverwarming en roldeur;
-volledig geïsoleerde garage;
-eigen verhard terrein met drie moderne onderhoudsvrije aluminium carports;
-op eigen terrein kunnen royaal 6 auto's worden geparkeerd.

Bezichtiging en/of brochure aanvragen

Naam:
Telefoonnummer:
Email adres:
Aanvraag: Aanvragen van brochure
Maken afspraak bezichtiging
Vraag:
Thijssen & Kalkman Makelaars - Taxateurs

Gratis waardebepaling

Vraag nu een gratis waardebepaling van uw pand.

Actilus Webdesign - Breda